Grote ballonnen van 90 CM voor de scherpste prijs!

Grote ballonnen

Grote ballonnen zijn de perfecte sfeermakers voor jouw party en vallen meteen op als jouw gasten binnenkomen. Ben jij op zoek naar deze enorme ballonnen? Lees dan snel verder voor meer informatie of ga direct naar de webshop.

Deze grote ballonnen kan je gebruiken als versiering voor diverse feestjes of evenementen. Zo kan je witte ballonnen gebruiken voor de versiering van je bruiloft, terwijl roze en blauwe ballonnen perfect geschikt zijn voor Gender Reveal Party's of babyfeestjes. De ballonnen zijn ook te gebruiken bij fotoshoots, openingen of andere evenementen. Je kan ze op verschillende groottes oppompen, waardoor je een speels effect creëert in de ruimte. Ook kan je ze combineren met andere decoratiespullen uit onze webshop. Wat dacht je van de Wit-Gouden Ballonnenboog in combinatie met de grote witte ballonnen? Er is meer dan genoeg keuze, dus er zal vast nog meer leuks tussen zitten!

Deze grote ballonnen hebben een diameter van 90 centimeter en kunnen gevuld worden met lucht of helium. De ballonnen zijn enorm groot, daarom raden wij aan om deze op te blazen met een elektrische pomp. Nadat de ballonnen zijn opgeblazen blijven deze minimaal 48 uur groot.

Wij zijn één van de weinige die deze enorme ballonnen verkopen en staan garant voor de kwaliteit van onze producten. Wij leveren ballonnen van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs en als je vandaag besteld, dan heb je ze morgen in huis (voor 16:00 uur). In onze webshop hebben we ballonnen in allerlei soorten en maten, maar ook veel andere decoratie producten. Deze grote ballonnen hebben we in diverse kleuren, tevens hebben wij uiteraard ook kleinere ballonnen in onze webshop.

De ballonnen zijn verpakt per 10 stuks en worden bij ons verkocht voor maar €24,95. Gegarandeerd nergens goedkoper! Dus zoek niet verder en bestel nu.

We hebben deze grote ballonnen beschikbaar in de volgende kleuren:

Grote ballonnen 90 cm bruiloft