Verzendkosten: €4,95 (NL) en v.a. €5,95 (BE)
Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden*

Retourneren

Mocht het product u niet bevallen, dan heeft u de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. U dient het product inclusief alle accessoires én in de originele verpakking naar ons op te sturen. Nadat wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u het aankoopbedrag terug. 

Het retourneren van uw bestelling doet u via ons retourportaal of u kunt de bestelling zelf retour sturen. Neem contact met ons op via het contactformulier om uw retour aan te vragen. De kosten voor het retourneren via het retourportaal zijn €4,50. Dit bedrag wordt ingehouden op het terug te storten bedrag van uw retour.

Als uw bestelling oorspronkelijk voor gratis verzending in aanmerking kwam, dan kan het voorkomen dat u na het retourneren van een gedeelte van uw bestelling niet meer voor gratis verzending in aanmerking komt. Als dit het geval is, dan houden wij €4,95 in van het terug te storten bedrag, omdat het recht op gratis verzending is komen te vervallen. Dit geldt niet als u uw gehele bestelling retour stuurt.

Houdt er dus rekening mee dat het retourneren van producten in sommige gevallen geen recht geeft op terugbetaling, omdat de retour- en verzendkosten hoger uitkomen, dan het terug te betalen bedrag.

Indien er iets mis is gegaan met de bestelling door toedoen van PartyPro.nl, dan heeft u uiteraard altijd recht op het kosteloos retourneren van uw bestelling.