Verzendkosten: €4,95 (NL) en v.a. €5,95 (BE)
Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Let op: vanwege de lockdown kunnen pakketten er langer over doen, dan u van ons gewend bent

Retourneren

Mocht het product u niet bevallen, dan heeft u de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. U dient het product inclusief alle accessoires én in de originele verpakking naar ons op te sturen. Nadat wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u het aankoopbedrag terug. 

Wij kunnen voor u een retourlabel aanmaken bij onze vervoerder of u kunt de bestelling zelf retour sturen. Neem contact met ons op via het contactformulier om uw retour aan te vragen. De kosten voor het retourneren via het retourportaal zijn €4,50 voor een normaal pakket en €4,- voor een brievenbuspakket. Dit bedrag wordt ingehouden op het terug te storten bedrag van uw retour.

Als uw bestelling oorspronkelijk voor gratis verzending in aanmerking kwam, dan kan het voorkomen dat u na het retourneren van een gedeelte van uw bestelling niet meer voor gratis verzending in aanmerking komt. Als dit het geval is, dan houden wij €4,95 in van het terug te storten bedrag, omdat het recht op gratis verzending is komen te vervallen. Dit geldt niet als u uw gehele bestelling retour stuurt.

Houdt er dus rekening mee dat het retourneren van producten in sommige gevallen geen recht geeft op terugbetaling, omdat de retour- en verzendkosten hoger uitkomen, dan het terug te betalen bedrag.

Indien er iets mis is gegaan met de bestelling door toedoen van PartyPro.nl, dan heeft u uiteraard altijd recht op het kosteloos retourneren van uw bestelling.