Let op: Door de coronacrisis kan de bezorging van je bestelling langer duren dan normaal.

Retourneren

Mocht het product u niet bevallen, dan heeft u de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. U dient het product inclusief alle accessoires én in de originele verpakking naar ons op te sturen. Nadat wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u het aankoopbedrag terug. 

Het retourneren van uw bestelling doet u via ons retourportaal of u kunt de bestelling zelf retour sturen. Neem contact met ons op via het contactformulier om uw retour aan te vragen. De kosten voor het retourneren via het retourportaal zijn €4,50. Dit bedrag wordt ingehouden op het terug te storten bedrag van uw retour.

Als uw bestelling oorspronkelijk voor gratis verzending in aanmerking kwam, dan kan het voorkomen dat u na het retourneren van een gedeelte van uw bestelling niet meer voor gratis verzending in aanmerking komt. Als dit het geval is, dan houden wij €4,95 in van het terug te storten bedrag, omdat het recht op gratis verzending is komen te vervallen. Dit geldt niet als u uw gehele bestelling retour stuurt.

Houdt er dus rekening mee dat het retourneren van producten in sommige gevallen geen recht geeft op terugbetaling, omdat de retour- en verzendkosten hoger uitkomen, dan het terug te betalen bedrag.

Voorbeeld:
U bestelt voor €36,- aan ballonnen en komt hierdoor in aanmerking voor gratis verzending. Na het ontvangen van uw bestelling besluit u om een gedeelte van uw bestelling t.w.v. €9,- retour te sturen. De totale waarde van uw bestelling na retourneren is €36 - €9 = €27,-. U komt dus niet meer in aanmerking voor gratis verzending.

De kosten voor verzending: €4,95
De kosten voor het retourneren via het retourportaal: €4,50

De totale kosten voor het retourneren en het in rekening brengen van de verzendkosten in dit voorbeeld komen uit op €9,45. In dit geval is het dus niet rendabel om uw bestelling retour te sturen.

Indien er iets mis is gegaan met de bestelling door toedoen van PartyPro.nl, dan heeft u uiteraard altijd recht op het kosteloos retourneren van uw bestelling.