Refund policy

Herroepingsrecht / Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,25 voor NL en €5,95 vanuit BE. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@partypro.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Retourportaal
U kunt een retourlabel aanmaken op ons retourportaal. De kosten van het retourneren via ons retourportaal zijn €5,25 voor NL en €5,95 voor BE, deze kosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag. Een aantal XXL producten hebben hogere retourkosten van €9,95. Indien dit het geval is, dan staat dit op de product pagina aangegeven. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling via een eigen vervoerder te retourneren. Neem contact met ons op via het contactformulier om uw retour aan te vragen. 

Retouradres:
PartyPro.nl
Kerkeplaat 11
3313LC Dordrecht
NL


Indien er iets mis is gegaan met de bestelling door toedoen van PartyPro.nl, dan heeft u uiteraard altijd recht op het kosteloos retourneren van uw bestelling.